AGENDA


Wil je me graag eens aan het werk zien? Hou dan regelmatig mijn agenda in het oog. 

Juli 2021


TAZ#2021 - Dichters bij Raveel: Met heldere verf en verlangen


Op 15 juli zou Roger Raveel honderd jaar worden. De kunstenaar uit Machelen-aan-de-Leie inspireert nog steeds, ook dichters als Esohe Weyden, Mattijs Deraedt en Joke van Leeuwen. Zij schreven een gedicht voor de bloemlezing Met heldere verf en verlangen. Dichters bij Raveel (PoëzieCentrum) samengesteld door Carl De Strycker. Hij gaat met de drie dichters in gesprek over de raakvlakken tussen poëzie en kunst, het mysterie van een werk en veel meer. Voor het eerst lezen de dichters hun ‘Raveelgedicht’ live voor. Naast de dichters leest Marleen Raveel-De Muer een gedicht voor van Roger Raveel.


DATUM: maandag 26 juli 2021

DUUR: 11u

LOCATIE: cc DGP (Panoramazaal)

Augustus 2021


Terras Sessie #41


Op het Terras te Kunstencentrum Vooruit breng ik live mijn beelden tot leven. Ik word bijgestaan door Lennert Merckx en Joris Pinseel. Joris Pinseel is mijn compagnon de route bij het slam poetry platform Mensen zeggen dingen. Singer-songwriter en gitarist Lennert Merckx verzorgt de muziek.


DATUM: zondag 1 augustus 2021

DUUR: 11u - 12u

LOCATIE: Vooruit Gent 


Zomerkamp ClubMG


Ik geef een workshop slam poetry en spoken word aan jongeren tussen 10 en 14 jaar in Deurne. Inschrijven is nog mogelijk via onderstaande link. Het volledige kamp duurt van 16 tot 17 augustus, telkens van 10u tot 17u.DATUM: dinsdag 3 augustus 2021

DUUR: 10u - 17u

LOCATIE: Trix

Bouckenborgh: Workshop Woordkunst


Ik geef een workshop woordkunst in JC Bouckenborgh te Merksem aan jongeren en volwassenen. Je mag je verwachten aan een grote dosis tips & tricks over hoe je slam poetry brengt on stage. Wat heb je nodig? Een gezonde dosis interesse in poëzie en je pure zelf.


Schrijf je in via deze link: 

https://workshoppoeziemetesoheweyden.splashthat.com/DATUM: woensdag 4 augustus 2021

LOCATIE: JC Bouckenborgh, Merksem