AGENDA


Wil je me graag eens aan het werk zien? Hou dan regelmatig mijn agenda in het oog. 

Juni 2021


Terras Sessies


Tijdens De Terras Sessies nodigt Kunstencentrum Vooruit een zomer lang gevestigde én beginnende kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines uit: performance, muziek, theater, stand-up, dans, spoken word en nog veel meer. De Terras Sessies zijn volledig gratis, volgens het principe first come, first serve. En uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Gitarist en singer-songwriter Lennert Merckx en ik voorzien jullie van een mix van muziek en spoken word.


DATUM: zondag 27 juni 2021

DUUR: 11u - 12u

LOCATIE: De Vooruit, terrasKick-off voor Antwerpse presidia & studentenvertegenwoordigers


Sinds 2012 maken alle nieuw verkozen presidia en studentenvertegenwoordigers jaarlijks hun opwachting op de Kick-off voor Antwerpse presidia & studentenvertegenwoordigers. Een middag vol inspiratie, informatie en debat, zodat jij als studentenvertegenwoordiger het academiejaar volledig voorbereid start.


DATUM: dinsdag 29 juni 2021

LOCATIE: Zuiderpershuis AntwerpenOmdat jij het bent: Wissel je woorden

Amsterdam Kleinkunst Festival


Wissel je Woorden is een uitwisselingsprogramma van Wintertuin Curaçao en Mensen Zeggen Dingen. Het festival is de uitgelezen kans om de drie Curaçaose spoken word talenten een podium te bieden, die hiervoor speciaal overvliegen naar Amsterdam. In het kader van dit uitwisselingsprogramma kreeg ik de mogelijkheid een workshop schrijven te geven aan deze talenten. Op dit evenement zal ik hen op het podium vervoegen met een spoken word performance. 


Line-up: Jörgen Gario, Kepmyelle Hyacinthe, Chanty Louis, Suly, Esohe Weyden, Ralph WinedtDATUM: woensdag 30 juni 2021

LOCATIE: Theater Klein Bellevue Amsterdam